Iranian Futurist 
Iranian Futurist
Ayandeh-Negar
Welcome To Future

Tomorow is built today
در باره ما
تماس با ما
خبرهای علمی
احزاب مدرن
هنر و ادبیات
ستون آزاد
محیط زیست
حقوق بشر
اخبار روز
صفحه‌ی نخست
آرشیو
اندیشمندان آینده‌نگر
تاریخ از دیدگاه نو
انسان گلوبال
دموکراسی دیجیتال
دانش نو
اقتصاد فراصنعتی
آینده‌نگری و سیاست
تکنولوژی
از سایت‌های دیگر


انسان مجازي طراحي مي‌شود

اگر عضو یکی از شبکه‌های زیر هستید می‌توانید این مطلب را به شبکه‌ی خود ارسال کنید:
Twitter Google Yahoo Delicious بالاترین دنباله

[18 Nov 2007]   [ سيد عليرضا حجازي]





اگر دانشمندان نيوزيلندي موفق شوند مدل‌هاي رايانه‌يي از انسان طراحي كنند، افراد قادر مي‌شوند با استفاده از بدن مجازي به امتحان لباس در اينترنت بپردازند.


دانشمندان دانشگاه اكلند نيوزلند تلاش مي‌كنند نخستين كساني باشندكه مدل‌هاي رايانه‌يي انسان را طراحي مي‌كنند كه مي‌تواند انجام بسياري از كارها مانند نجات جان انسان‌ها يا امتحان لباس به صورت آنلاين را تحقق‌پذير كند.


بر اساس اين گزارش انجام عمل‌هاي جراحي مجازي براي پيش‌بيني نتايج جراحي بر روي كودكان مبتلا به فلج مغزي، بررسي درجه سمي بودن داروها با استفاده از رايانه، تشويق مردم به كاهش وزن از طريق نشان دادن مدل‌هاي شبيه‌سازي آن‌ها از جمله اهداف پروژه‌ي شش ميليون دلاري دانشمندان نيوزيلندي است.


رهبر اين پروژه در اين زمينه اظهار كرد: هدف طولاني مدت اين پروژه وارد كردن سلول‌ها، بافت‌ها و اعضاي بدن در مدل‌هاي رايانه‌يي است تا به تشخيص امراض، برنامه‌ريزي عمل جراحي، طراحي پيوند اعضا و اكتشافات دارويي كمك كند.


منبع: http://www.aftabnews.ir/vdcfvvdw6tdvv.html


  نوشته شده در  شنبه بیست و ششم آبان 1386ساعت 13:53




شايد دانش‏ در آستانه‏ي ديوانگي قرار گرفته است، اما دولت انگليس در حال بازنگري در قوانين جنين‏هاي تركيبي است كه به اين ترتيب اگر قانون ياد شده مورد تصويب قانون‏گزاران قرار گيرد، آزمايش‏هاي تركيبي ميان انسان و حيوانات را امكان‏پذير مي‏سازد.


اگر اين كار به شكل واقعي صورت بگيرد، مي‏توان گفت 9/99 درصد جنين‏هاي انساني با استفاده از ژن‏هاي حيواني مي‏توانند در برابر بيماري‏ها و طبيعت مصونيت پيدا كنند و اين كار راه را به روي آزمايش‏هاي بيشتر مي‏گشايد. اما در تركيب ژن‏ها با يكديگر نمي‏توان اطمينان داشت كه حاصل كار به طور مشخص همان چيزي خواهد بود كه ما مي‏خواهيم.


اين اقدام ما را به ياد داستان‏هاي اساطيري يونان باستان مي‏اندازد كه در آن از شميرها سخن به ميان مي‏آيد. شمير تركيبي از انسان و چندگونه‏ي حيواني بود.


 

منبع: http://blog.scifi.com/tech ، ۹ اكتبر 2007

  نوشته شده در  شنبه بیست و ششم آبان 1386ساعت 13:47




ممكن است شگفت‏زده شويد كه يك آدم مجازي را رو به روي خود ببينيد، اما اين آدم مجازي چيزي نيست، جز يك روبات متحرك. اين روبات داراي يك پوشش سبز رنگ است كه در حقيقت به صورت يك پرده‏ي نمايش عمل مي‏كند، به گونه‏اي كه چهره و اندام مجازي يك انسان را مي‏توان بر روي آن نمايش داد به گونه‏اي كه ظاهر آن كاملاً طبيعي به نظر مي‏رسد. اسكلت روباتيك اين آدمواره حركات اندام‏هاي انسان را تقليد مي‏كند و با گردآوري اطلاعات از مخاطب خود واكنش لازم را نشان مي‏دهد. به اين ترتيب، فرد مخاطب مي‏تواند با اين روبات انسان‏نما تعامل فردي برقرار كند.


در حال حاضر استفاده از اين فناوري به دليل پرهزينه بودن براي منازل يا اماكن عمومي چندان به صرفه نيست، اما اين آدمواره در ژاپن كاملاً شناخته شده است و براي نمايش‏هاي ويديويي به كار مي‏رود.


 


منبع: http://blog.scifi.com/tech، ۱۰ اكتبر 2007


  نوشته شده در  شنبه بیست و ششم آبان 1386ساعت 13:44




به تازگي شركت هوندا روباتي را با استفاده از الگوي روبات آسيمو در ابعاد بدن انسان شبيه‏سازي كرده است كه فراتر از روبات آسيمو مي‏تواند به پرواز درآيد و در حقيقت يك روبات برخوردار از ويژگي چرخ‏بال است. اين روبات كه به اصطلاح ”روبوهاپر“ ناميده مي‏شود، درست 6 اينچ قد دارد و براي پرواز از همان تجهيزاتي بهره مي‏گيرد كه چرخ‎بال‏هاي متعارف استفاده مي‏كنند، اما از فاصله‏ي دور مانند انسان‏هاي پرنده‏ي آينده به نظر مي‏رسد.


اين روبات با يك ارسال كننده‏ي امواج 4/2 گيگاهرتزي كار مي‏كند كه مجهز به دو كانال بوده و 4 باتري نوع آلكالين در آن تعبيه شده است. قرار است اين روبات در دسامبر سال جاري به مبلغ 90 دلار در بازار ژاپن به صورت اينترنتي فروخته شود.


منبع: http://blog.scifi.com/tech ، ۱۷ اكتبر 2007


  نوشته شده در  شنبه بیست و ششم آبان 1386ساعت 13:41




شايد تصاوير چنين نمايشگري، علاقمندان به رايانه را به وجد آورد. شما به جاي آن كه سه نمايشگر را به كار بگيرد، تنها با يك نمايشگر سه صفحه‏ي گسترده در كنار يكديگر خواهيد داشت. چنين نمايشگري بيش از هر چيز ديگري سبب صرفه‏جويي در فضاي محل كار يا منزل مي‏شود. اين صفحات كه از نوع ال.سي.دي است، بيش از همه مورد توجه كاربران علاقمند به بازي‏هاي رايانه‏اي قرار خواهد گرفت، زيرا تجربه‏ي بازي‏هاي رايانه‏اي را بيش از گذشته لذت‏بخش مي‏سازد. هنگامي كه صفحات اين نمايشگر را روي هم تا كنيد، تازه به اندازه‏ي ابعاد يك نمايشگر فضا اشغال خواهد كرد.


اين نمايشگر نخستين‏بار سال گذشته در نمايشگاه پاييزي تايوان به نمايش درآمد و قرار است تا پايان سال جاري روانه‏ي بازار فروش شود.


منبع: http://blog.scifi.com/tech ، ۱۷ اكتبر 2007


  نوشته شده در  شنبه بیست و ششم آبان 1386ساعت 13:38




باند زخم جديدي موسوم به هل‏فاست در ميان پانسمان‏هاي پزشكي موجود به عنوان بزرگ‏ترين و موثرترين نوع پانسمان ظاهر شده است، دست كم طراح آن، دان كو چنين ادعايي دارد. اين پانسمان از يك ميدان مغناطيسي ضعيف براي جلوگيري از فساد در بافت‏هاي كنار زخم استفاده مي‏كند. چنين پانسماني به بدن امكان مي‏دهد كه زخم را سريع‏تر بهبود ببخشد و ديگر براي بهبودي يك زخم نيازي به جدال با لايه‏هاي بافت‏هاي معيوب نباشد.


اين بانداژ با در نظر گرفتن شرايط بيماران ديابتي ابداع شد كه در معرض جراحت‏هاي دايمي هستند. اما همگان مي‏توانند از مزاياي چنين بانداژ‏ي بهره‏مند شوند. يكي از بهترين مزاياي اين پانسمان آن است كه كاري با الكتريسيته يا برق ندارد و حتا مي‏توان آن را تنها با يك دست نيز چسباند.

منبع: http://blog.scifi.com/tech ، ۱۵ اكتبر 2007 

  نوشته شده در  شنبه بیست و ششم آبان 1386ساعت 13:33




با تمامي مجادلاتي كه اين روزها پيرامون نقض حريم خصوصي افراد مطرح مي‏شود، بازهم شركت ميكروسافت در نظر دارد ذهن افراد را بخواند. در حال حاضر گروهي از كارشناسان اين شركت در ردموند مي‏كوشند پروانه‏ي اين اختراع جديد را به ثبت برسانند و سامانه‏اي را ابداع كنند كه قادر به خواندن سيگنال‏هاي الكترونيكي دريافتي از رايانه‏ي متصل به مغز يك فرد باشد. مايكروسافت هدف خود از اين برنامه را، طراحي و ساخت صفحات واسط كاربري بهتر اعلام كرده است، صفحاتي كه موردپسند كاربران اين شركت باشد.


اين سامانه مي‏تواند با خواندن نوار مغزي تهيه شده به وسيله‏ي حسگرهايي كه به سر يك كاربر متصل شده‏اند، آن را با حركات موشواره‏اي كاربر و نيز اطلاعات وارد شده توسط او بر روي صفحه‏ كليد مقايسه كند و به تمايلات شخصي او پي ببرد. با اين وجود، هنوز موانع فراواني بر سر راه ورود به حريم خصوصي افراد، از جمله ذهن آن‏ها وجود دارد.


منبع:  http://blog.scifi.com/tech ، ۱۸ اكتبر 2007


  نوشته شده در  شنبه بیست و ششم آبان 1386ساعت 13:31




طرح‏هايي براي به كارگيري سامانه‏ي شخصي و سريع حمل و نقل در فرودگاه هيتروي انگليس در دست اجرا است كه مسافران را از پايانه‏هاي مسافري به كنار خودروهاي پارك شده‏ي آن‏ها مي‏رساند. اين خودروها كه تنها چهار صندلي دارند، آن اندازه كوچك هستند كه به آساني از عهده‏ي معضل هميشگي ترافيك برمي‏آيند و از باريك‏ترين گذرگاه‏ها نيز مي‏توانند عبور كنند. در حال حاضر، مقام‏هاي رسمي فرودگاه‏ هيترو مي‏گويند، زمان انتظار براي اين خودروها تنها 12 ثانيه است. اين سامانه‏هاي جديد حمل و نقل، بار ديگر اميد به ساختن وسايل نقليه‏ي كم مصرف را زنده كرده‏اند. اگر اين تجربه در فرودگاه‏ هيترو موفق ظاهر شود، اين احتمال وجود دارد كه ديگر اماكن عمومي يا فرودگاه‏ها نيز اين روش را به كار گيرند.


منبع: http://blog.scifi.com/tech ، ۱۷ اكتبر 2007


  نوشته شده در  شنبه بیست و ششم آبان 1386ساعت 13

مطلب‌های دیگر از همین نویسنده در سایت آینده‌نگری:


منبع:


بنیاد آینده‌نگری ایران



پنجشنبه ۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۵ آوریل ۲۰۲۴

از سایت‌های دیگر

+ جامعه‌شناسی آسیب‌های اجتماعی در ایران سالار کاشانی

+ از نظام اجتماعی تا سبک زندگی گفت‌وگو با مهندس سید جعفرمرعشی*

+ روی خط آموزش تحول آموزش و پرورش در قرن بیست و یکم با تأکید بر یادگیری الکت  یدالله فضلی

+ ویژگی‌های معلم در قرن 21  

+ تحول آموزش و پرورش در قرن 21 با تأكيد بر يادگيري الكترونيكي  

+ ترس از مدرسه و برقراری ارتباط با دانش آموز  

+ ارتباط معلم و دانش آموز  

+ آموزش و پرورش قرن ۲۱  کریم رنجه بازو

+ چه باید کرد؟ ( کانون نهال آینده اندیشی ) حمید رضا احمدیان

+ بهار و نوزایی فکری علاقمندان دانش و فناوری سید علیرضا حجازی

+ انسان مجازي طراحي مي‌شود سيد عليرضا حجازي

+ تخيل: هنر آفرينش آينده سيد عليرضا حجازي

+ نخبگان چگونه مي انديشند؟ ict

+ روش ماتريس تاثير متقاطع در پيش‏بيني سيد عليرضا حجازي

+ آينده نگاري جرايم ديجيتال ict

+ انسانواره‎ها: ماشين‌هايي كه مي‌توانند مانند انسان فكر كنند  فاوا

+ نسل سوم آينده‌نگاري فناوري و پيشران‌هاي فناورانه ICT

+ روند تكامل و توسعه‌ي آينده‎نگاري فناوري ICT

+ با سفر در زمان مي‎توان آينده را ديد! نوشته شده در دوشنبه بیست و دوم مرداد 1386ساعت 7:37

+ درون يك ماشين مجازي  ترجمه: آرش مدني علمداري

+ توجه به هويت فردي: مركز ثقل محيط آموزش مجازي دکتر حسن ايرواني

+ نگاهي به نظريه هاي مختلف درباره منشاء حيات رابرت شاپيرو

+ فناوري‏هاي نرم پيشران دنياي فردا دكتر سعيد خزائي

+ كانون تفكر چيست؟ سيد عليرضا حجازي

+ پیش بینی های آلفا و بتا وحید وحیدی مطلق

+ آينده در دستان كيست؟ دكتر سعيد خزائي

+ پرسش هاي 17 گانه در ارزيابي يك كتاب سيد عليرضا حجازي

+ آينده  سيد عليرضا حجازي

+ سناریوها: بهترین ابزار رویارویی با آینده عزیز علیزاده

+ آينده پژوهي به كجا خواهد رفت؟ سيد عليرضا حجازي

+ جهان آينده چگونه خواهد بود؟ Alireza Hejazi

+ ديوار هنرمند آينده، امروز، و گذشته وحيد وحيدي مطلق

+ كوشش براي ساختن جهاني باهوش‏تر جيمز جي. هيوز

+ رادارهاي آينده ياب سید علیرضا حجازی

+ مدیریت پيش‌نگر در هزاره سوم دكتر سعيد خزائي

+ پويايي ديجيتالي ام. ركس ميلر

+ استفاده مغز از گذشته، براي رسيدن به آينده ئي.جي.ماندل

+ جابجايي از مسافت دور، اما به شيوه‏اي نوين ضياء مرالي

+ کنکاشي در شعر امروز:پرياي نازنين؛ اثر جاودانه الف-بامداد فرنود حسني

+ آينده‎پذيري: چالش اساسي آينده‎پژوهي در جهان در حال توسعه سید علیرضا حجازی

+ ناپیوستگی ها، شگفتی سازها، و علائم ضعیف آینده وحید وحیدی مطلق



info.ayandeh@gmail.com
©ayandeh.com 1995