Iranian Futurist 
Iranian Futurist
Ayandeh-Negar
Welcome To Future

Tomorow is built today
در باره ما
تماس با ما
خبرهای علمی
احزاب مدرن
هنر و ادبیات
ستون آزاد
محیط زیست
حقوق بشر
اخبار روز
صفحه‌ی نخست
آرشیو
اندیشمندان آینده‌نگر
تاریخ از دیدگاه نو
انسان گلوبال
دموکراسی دیجیتال
دانش نو
اقتصاد فراصنعتی
آینده‌نگری و سیاست
تکنولوژی
از سایت‌های دیگر


قانون راز برای من قانونی پیش پا افتاده است

اگر عضو یکی از شبکه‌های زیر هستید می‌توانید این مطلب را به شبکه‌ی خود ارسال کنید:
Twitter Google Yahoo Delicious بالاترین دنباله

[14 Mar 2012]   [ ]




گفت وگو با استفان کاوی، بهترین مشاور و مدیر موفق در تمام دنیا



استفان کاوی به عنوان یکی از مدیران برجسته در سراسر دنیا شناخته می شود که تا به حال به دلیل کتاب های مدیریتی اش چند جایزه و دکترای افتخاری کسب کرده است.» نام او به عنوان نویسنده کتاب« هفت عادت مردمان موثر بیشتر برای خوانندگان آشناست. این کتاب شهرت جهانی دارد و تا به حال به ۴۰ زبان منتشر شده است. در سال ۲۰۰۲ مجله «فوربس» این کتاب را به عنوان یکی از ۱۰ کتاب موثر مدیریتی معرفی کرده است و در سال ۱۹۹۶ مجله تایم استفان کاوی را یکی از ۲۵ مدیر برجسته بر شمرده است. مصاحبه زیر رازهای موفقیت از دیدگاه استفان کاوی است که می خوانید.

▪ برای مردم خواندن زیاد کتاب های شما همراه با تغییرات بزرگی در زندگی است. خیلی از مردم می خواهند از جایی شروع کنند اما نمی دانند از کجا! به عقیده شما اولین قدم برای این افراد از کجا باید شروع شود که اسمش را یک تغییر مثبت بگذاریم؟

به صدای وجدان تان گوش دهید و سپس شروع به انجام دادن آن کار کنید هر چند قدم اول را کوچک و ناچیز بردارید. اما باید به خودتان قول بدهید که حتما آن قدم شروع را بردارید بعد جلو بروید و به خودتان قول بدهید که قدم دیگری بردارید و در نهایت متوجه می شوید که برداشتن همین قدم ها حس اعتماد به نفسی را به شما می دهد که به همین وسیله از یک پله به پله دیگر می روید و به این ترتیب در همه زمینه هایی که فکر می کنید نیاز به اصلاح یا ترمیم دارید، می توانید قدم های خوبی بردارید. ندای درون هرگز به شما دروغ نمی گوید چون مثل یک راهنمای خوب درست را از نادرست تشخیص داده و شما را آگاه می کند. اگر از انجام کارهای روزانه تان احساس رضایت نمی کنید اشتباه خود شما هستید چون برخلاف باورهای درونی تان عمل کرده اید و این یعنی مبارزه را به ضرر خودتان پایان داد ه اید. با دقت گوش کنید و سعی کنید بهترین بازی را در زندگی ارائه دهید.

▪ دیدگاه کلی شما در مورد زندگی چطور است؟ برای مثال شخص استفان کاوی طول روزش را چگونه می گذراند؟ در کدام بخش از فعالیت های روزانه تان، اصول کلی که به آن معتقد هستید اجرا می شود؟ در یک جمله روز کاری شما چطور می گذرد؟

بزرگ ترین شعار روزانه من این است؛ بزرگ ترین مبارزه زندگی، هرروز در نبردی که در سکوت روح وجود دارد ایجاد می شود. منظورم این است وقتی به ندای درون خود گوش می دهم و کارهای روزمره ام را براساس اصولی که به آن معتقدم انجام می دهم کاملا احساس رضایت می کنم و این پیروزی بزرگی برای من است. چون وقتی فعالیت های روزمره تان را براساس باورها و نداهای درونی تان منطبق می کنید احساس آرامش عمیقی را در خودتان حس می کنید و این حس همراه با نوعی پیروزی است. فکرش را بکنید وقتی در طول روز همه کارها را به درستی انجام دهید و برخلاف باورها و اصول تان عمل نکنید، آیا می شود نام این را چیزی غیر از پیروزی نامید؟ من روز خود را با نبردی بزرگ شروع می کنم و در پایان روز با احساس یک برنده واقعی روزم را به اتمام می رسانم.

▪ تکنولوژی با همه تسهیلاتی که برای انسان ها به وجود آورده، باز هم در بسیاری از موارد مشکل ساز است. در میان دغدغه های بزرگی که نسل ما با آن روبه روست و با توجه به زمان اندکی که برای انجام کارها در اختیار داریم، چطور می شود از شر چیزهای مزاحم راحت شد و به کارهایی پرداخت که واقعا مهم هستند؟

باید به خاطر داشته باشید که تکنولوژی در عین حال که می تواند به عنوان یک خدمتکار فداکار در اختیار افراد قرار بگیرد، در عین حال هم می تواند یک رئیس کاملا سلطه جو و وحشتناک باشد. سرگرمی های زیادی وجود دارند که پرداختن به آن ها می تواند افراد را از انجام کارهایی که مهم و ضروری هستند غافل کند و در عوض همه اوقات به فعالیت هایی سپری شود که اصلا ضروری نیستند. برای من خوشبختانه جای خوش شانسی است که با گروهی همکار هستم که در این تیم فعال، همگی به کارهایی که مهم و ضروری هستند می پردازیم. داشتن یک گروه فعال می تواند در این زمینه کمک زیادی به افراد کند زیرا دلگرمی و حمایت اعضای گروه در به ثمر رساندن برخی کارها واقعا موثر است. اما اگر چنین گروهی را ندارید مسئولیت شما کمی سنگین تر است و در عوض باید سعی کنید که در خودتان چنان احساس تعهدی را نسبت به انجام کارهای مهم و ضروری به وجود آورید که به هیچ وجه آن ها را به عقب نیندازید. از تکنولوژی هم باید به همین صورت استفاده کرد. برای مثال ساعاتی که از رایانه استفاده می کنید زمان را طوری برنامه ریزی کنید که در طول آن ساعت از رایانه برای پیشبرد کارهای شخصی و البته ضروری تان استفاده کنید. تا زمانی که نتوانید تفاوت بین کارهای ضروری و غیرضروری را درک کنید نمی توانید شانسی برای موفقیت داشته باشید. به خاطر داشته باشید که اولویت ها همیشه با کارهای مهم و اصلی زندگی تان است که در مسیر اهداف و باورهای شخصی تانشکل گرفته است.

▪ روش منحصر به فرد استفان کاوی برای کار کردن چیست؟ آیا شما از ابزاری خاص استفاده می کنید؟ نحوه کارکردن تان و این که چطور تا این اندازه موثر می افتد، چه دلایلی را در پشت خودش دارد؟ لطفا صریح جواب دهید.

تمام موسسات و شرکت های بزرگ به صورت هفتگی یا ماهانه جلسات مختلفی را برای کارکنان یا مجموعه مدیران می گذارند تا به حل و فصل مسائل موجود در سازمان بپردازند. اما بگذارید خیلی رک به شما بگویم که بیشتر این جلسات بی فایده و غیرضروری هستند و واقعا کمکی به اصلاح روند موجود نمی کند. در چنین شرایطی من ترجیح می دهم تنها در جلساتی شرکت کنم که در مورد مسائل ضروری و مهم صحبت شود چون وقت در زندگی من بیش از هرچیز دیگری اهمیت دارد. بیشتر مواقع دستیار من مسئول کنترل پیام های تلفنی من است و در باقی لحظات تنها به کارهایی می پردازم که اولویت اصلی را برای من داشته باشد. در واقع هدر ندادن زمان راز موفقیت در هر فعالیت است. اگر بتوانید به درستی از زمان استفاده کنید می توانید با فرصت روی نقاط ضعف و قوت خود کار کنید و معایب خود را برطرف کنید اما از دست دادن زمان فرصت زیادی را برای اصلاح خود و روش هایی که به آن پای بند هستید، نمی گذارد و به همین دلیل من تا این اندازه بر مفهوم زمان تاکید این چنینی دارم.

▪ چه چیزی می تواند دیدگاه و نگرش افراد را نسبت به پیرامون شان اصلاح کند و در واقع مهم ترین ابزار برای تغییر به حساب بیاید. شما چه چیزی را پیشنهاد می دهید؟

من چیزی را پیشنهاد می کنم که خودم به آن علاقه بسیاری دارم و آن را مهم ترین راه برای رسیدن به دیدگاه و جهان بینی روشنفکرانه و کامل می دانم. به عقیده من خواندن کتاب تا حدود زیادی می تواند به افراد کمک کند. خود من هم روزانه ۲ ساعت از وقتم را به کتاب خواندن اختصاص می دهم و این کار یکی از لذت ها و سرگرمی های بزرگ من به حساب می آید. بدون شک همین سرگرمی لذت بخش را هم به بقیه پیشنهاد می کنم و با جرات می توانم بگویم که تاثیر فوق العاده ای را در افراد به جا خواهد گذاشت.

▪ آیا شما کتاب راز را خوانده اید؟ نظر شما در مورد این کتاب و دیگر کتاب هایی که در زمینه جذب و رسیدن به آرزوهاست چیست؟

من این کتاب را خوانده ام و شاید برای بیشتر افراد بسیار عجیب و خارق العاده به نظر برسد اما حقیقتش را بخواهید مفاهیمی که در این دسته کتاب ها در موردش صحبت شده برای من بسیار ساده است زیرا در دنیای من این مفاهیم خیلی دست یافتنی هستند و من تا به حال با کمک از همین قوانین به موفقیت رسیده ام. قوانین راز سطحی و ساده نیستند اما در دنیای استفان کاوی آنقدر این مفاهیم به کار گرفته شده که دیگر برایم ساده به نظر می رسند.

▪ چه چیزی را قربانی کرده اید تا به اینجا رسیده اید؟ از چه لذت هایی گذشته اید تا توانستید به همان جایی برسید که آرزویش را داشته اید؟

من چیزی را قربانی نکرده ام بلکه برای انجام هر کاری به سختی کار کردم و احساس و اشتیاقم را برای به ثمر رساندن فعالیت هایم به کار گرفتم. من نام این را قربانی شدن نمی گذارم زیرا توانسته ام از نیرو و توان خودم به بهترین صورت استفاده کنم و اینجا همان جایی است که می توانم از آن لذت ببرم چون نتیجه سماجت و استمرار تلاش هایم را به وضوح می بینم.

▪ برای کسانی که ممکن است در آینده مدیر یا رهبر گروهی شوند چه پیشنهاد می کنید؟

زندگی ۲ مسیر را برای شما دارد و مهم این نیست که شما مرد یا زن هستید، فقیر یا ثروتمند هستید یا پیر هستید یا جوان. راه اول راهی است که من اسمش را راه متوسط می نامم و این راهی است که با انتخاب آن زندگی با شرایط معمولی به سراغ تان خواهد آمد و بیشتر افراد این راه را انتخاب می کنند اما راه دوم راهی است که عده کمی قدم به آن می گذارند و این راه انسان هایی است که در زندگی به چیزهای بزرگ دل بسته اند و به دنبال بالا بردن سطح زندگی شان هستند. راه اول همراه با محدودیت است و نمی گذارد ما به توانایی های بالقوه مان برسیم هرچند این راه،راه سریعی است اما راه دوم راهی است که انتخاب های فراوانی در آن وجود دارد و در آن می توان به اوج رسید اما به شرطی که مسئولیت انتخاب ها را به عهده بگیریم. من راه دوم را به جوانان پیشنهاد می دهم.




مطلب‌های دیگر از همین نویسنده در سایت آینده‌نگری:


منبع:


بنیاد آینده‌نگری ایران



يكشنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۸ آوریل ۲۰۲۴

دانش نو

+ ۹ نکته که باید درباره هوش مصنوعی بدانید bbv

+ مطالعه دانشگاه استنفورد: با تغییرات هوش مصنوعی انسان‌ها نگران موقعیت خود هستند یسنا امان‌پور

+ دستور کار انسانى جديد / مقالا ای از کتاب انسان خداگونه يووال نوح

+ پلورالیسم چیست؟ قیصر کللی

+ اعضای مصنوعی رباتیک نرم مبتنی بر میکروسیالات، به کمک بیماران دیابتی می‌آیند ´-

+ مهارت تصمیم‌گیری چیست؟ هرمز پوررستمی

+ هوش مصنوعی توزیعی و تجمیعی چیست؟ 

+ تاثیر ابزارهای هوشمند بر کنترل شیوع بیماری‌های فراگیر. 

+ موانع خلاقیت کدامند؟ هرمز پوررستمی

+ نیازی بدون پاسخ! نوآوری اجتماعی را وارد کنیم!  سعید قاسمی زاده تمر

+ مهارت بهتر است یا مدرک دانشگاهی حمیدرضا تائبی

+ علم و اخلاق در گفت‌وگو با دکتر موسی اکرمی؛ دکتر موسی اکرمی

+ مدیریت آینده نگر در ICT 

+ چرا هوش و مهارت، برای داشتن یک شغل کافی نیستند؟ هرمز پوررستمی

+ شرایط اجتماعی چگونه است؟ از منظر چند جامعه شناس ساناز عباس زاده

+ بازگشت به دنیای هنرهای دیجیتال  مهدی صنعت‌جو

+ 2019 

+ مشتری رسانه است فرنود حسنی

+ چه چیزی ترقی بشریت را توجیه می‎کند؟1 یووال نوح هراری

+ تغییر پرشتاب الگو‌های سنتی را منسوخ خواهند کرد 

+ مهارت های مورد نیاز انسان آینده 

+ بازگشت به دوران دولت-شهر برگردان: سپیده جدیری

+ انسان آینده، تسخیر سیر تکامل به دست بشر 

+ نویسنده «انسان خردمند» از کتاب تازه خود گفت  یووال نوح هراری

+ مرد «شپشو» یا منادی عقلانیت؟ دکتر موسی اکرمی

+ رسالت فلسفه آسمان است یا زمین؟ دکتر محسن رنانی

+ جامعه شناسی و فردیت دکتر منیژه نویدنیا

+ تمام قدرت به کجا منتقل شد؟  یووال نوح هراری

+ دفاعم از جامعه‌شناسی مرتبط با واقعیت‌هاست تا مبتنی بر ایدئولوژی! 

+ آنچه مرا نکُشد هرمز پوررستمی

+ جامعه شناسی آموزش و پرورش- رضا جوان

+ پیامدهای مدرنیت -  آنتونی گیدنز

+ اتاق شیشه ای و هنر هشتم زندگی در واقعیت موازی  دکتر مهدی مطهرنیا

+ آزمون های انديشه ورزی در بارۀ خود انديشه حسین کاشفی امیری

+ جامعه شناسی آموزش و پرورش. 

+ گوگل و پایان آزادی اراده یووال نوح هراری

+ انسان از کجا آمد به کجا می رود؟ محمد طبیبیان

+ بازگشت به خانه میثاق محمدی‌زاده

+ هک کردن مغز، کلیدی برای موفقیت مهسا قنبری

+ چهار راهکار برای هک مغز به‌منظور افزایش موفقیت و بهره‌وری مهسا قنبری

+ نوآوری در عصر دیجیتال ؛ چشم‌اندازی جدید برای خدمات 

+ لیدرهای انقلاب صنعتی چهارم 

+ چطور می‌توانیم برای دریافت حقوق بیشتر چانه‌زنی کنیم؟ حمیدرضا تائبی

+ سرمایه اجتماعی دانش آموزان مهدی ولی نژاد

+ جامعه شناسی آموزش و پرورش 

+ ابرها دگرگون می‌شوند، دگرگون می‌کنند و دنیای فناوری را سیراب می‌کنند حمیدرضا تائبی

+ چه چیزی ترقی بشریت را توجیه می‎کند؟ یووال نوح هراری

+ چشم را باید شست…. جور دیگر باید دید دکتر سید کمال الدین موسوی

+ جنبش روش های آمیخته 

+ جامعه شناسی فرهنگی؛ انسان های جامانده دکتر منیژه نویدنیا

+ انگیزه پیشرفت پایین ‌تر از متوسط عثمان آچاک

+ جامعه شناسی شهری و حس زندگی؟ دکتر منیژه نویدنیا

+ چرا ناهنجاری؟ 

+ سخنرانی حسین پاینده در نشست روانکاوی و تحلیل‌های کلان اجتماعی (۲)؛ 

+ چرا کسب‌ و کارهای نوپای موفق به‌سادگی ممکن است شکست بخورند؟ حمیدرضا تائبی

+ بنیان‌های نابرابری اجتماعی دکتر محسن رنانی

+ روانکاوی درمان فرد یا اجتماع 

+ مقدمه‌ای بر تاریخ زیبایی‌شناسی مدرن؛  پُل گایر، ترجمه سیدجواد فندرسکی

+ ظرفیت آموزشی بازی های رایانه  

+ افراد معمولی چگونه به افرادی خارق‌العاده تبدیل می‌شوند مهسا قنبری

+ چپ و راست مرده‌اند، زمین را می‌خواهی یا آسمان را؟ 

+ مهم‌ترین فنآوری‌ها در سال ۲۰۱۸ 

+ هوش مصنوعی می تواند طی بیست سال آینده تهدیدی برای ۴۷ درصد از مشاغل باشد 

+ در حسرت توسعه رضا داوری اردکانی

+ آزادی علمی مقصود فراستخواه

+ سازماندهي گروههاي مشارکتي در سازمانهاي يادگيرنده 

+ مديريت دانش، نياز سازمان هاي امروز 

+ مديريت استرس مجيد يوسفي

+ رقابت بزرگان بر سر تراشه‌های هوش مصنوعی و خیزش آرام تکینگی به‌سمت ما! حمیدرضا تائبی

+ تغییر اجتناب ناپذیر است و باید به منظور ایجاد تحولات مدیریت شود. 

+ ⁠دانشگاه اصفهان برگزار می کند: ⁠دانشگاه اصفهان

+ به فرزندانمان رحم کنیم دکتر محسن رنانی

+ زلزله در سیارات دیگر چگونه رخ می‌دهد؟ 

+ ساختمان‌های هوشمند فرشته نجات انسان‌ها می‌شوند حمیدرضا تائبی

+ استفاده از سیل تصاویری که در زلزله به راه می‌افتد مهدی صنعت‌جو

+ توانمند باشید، تا عرصه را به سایرین واگذار نکنید. حمیدرضا مازندرانی

+ انواع سازمانها Organization Types از دیدگاه برنامه ریزی هدف ها و وسیله ها راسل ایکا ف

+ هوش سازمانیم ‌تجاری است، پس موفق می‌شوم! حمیدرضا تائبی

+ درک اشارات دست با تصویربرداری صوتی مهدی صنعت‌جو

+ نقش بی بدیل هوش مصنوعی بر شهرها و شهروندان آنها محسن راعی

+ مزایای سواد اطلاعاتی 

+ هوش مصنوعی انویدیا، هوای آفتابی را برای ماشین های خودران شبیه سازی می کند! علیرضا فرجی علیرضا فرجی

+ فراگیری: نیازی پایه ای 

+ قلسفه و زندگی روزمره. موسی اکرمی

+ خلاقیت نمادین دهه هشتادی ها 

+ فهم سواد اطلاعاتی 

+ نظریه سواد رسانه ای در گفتگو با دکتر هاشمی 

+ در سال جدید مهندسی نرم‌افزار را جدی‌تر دنبال کنیم حمیدرضا تائبی

+ باید که لذت آموختن را دوباره بیاموزیم پوریا ناظمی

+ انقلاب هوش مصنوعی و تاثیر آن بر جامعه و شرکت ها 

+ توانمند باشید، تا عرصه را به سایرین واگذار نکنید حمیدرضا مازندرانی

+ وجود یخ در مدار استوای مریخ 

+ ظهور «ابر انسان‌ها» طی ۲۰ سال آینده 

+ دانشمندان به استقبال مهمترین پرسش های بشر می روند! 

+ آینده پژوهی و انواع آینده. محسن گرامی طیبی

+ ضریب رشد استارتاپ‌های ایرانی، بالاترین در منطقه نزدیک به متوسط جهانی 

+ نگاه تان به آینده است یا اکنون؟ 

+ اینجا همه آدم‌ها این‌جوری نیستند* مهدی صنعت‌جو

+ بدرود سیارۀ زمین؟ لورین رابینسون

+ تهدیدات اینترنت اشیا 



info.ayandeh@gmail.com
©ayandeh.com 1995