برنده ها با استقبال روبه رو شده و پرفروش می شوند اما وضع برای بازنده ها فرق می کند؛ آنها ابتدا پرسروصدا ظاهر می شوند و با قیمت بالای خود سودای تسخیر بازار را دارند اما این فرمول ساده شکست است



تنها کاری که در جهان هیجان انگیز تکنولوژی ها از برنده بودن ساده تر به نظر می رسد، بازی کردن نقش بازنده هاست. می توانید سرتان را بالا بگیرید و به دنبال برآورده کردن نیازهای بازار باشید یا اینکه تمام زمان تان را صرف تولید و عرضه محصولاتی تجملاتی، کم کاربرد و گران کنید.



در چند وقت اخیر شاهد عرضه تکنولوژی های جدیدی بودیم که خودشان انتظار داشتند زندگی کاربران را متحول کنند. بعضی از آنها در ابتدا دور از دسترس به نظر می رسیدند اما با گذشت زمان ورق برگشت و همین حالا می توان برای خریدشان دست به جیب شد. ما یک فهرست هشت تایی از این تکنولوژی ها تهیه کرده ایم و عملکردشان را در یک سال گذشته زیر ذره بین قرار داده ایم تا در نهایت بدانیم کدامیک از آنها در دسته برنده ها و کدام شان در دسته بازنده ها قرار می گیرند.




تلویزیون های مجهز به گیرنده دیجیتال



برنده



زمان زیادی از شروع پخش شبکه های تلویزیونی ایران به شکل دیجیتال می گذرد. این یک روش عالی برای تماشای تصاویر تلویزیونی با کیفیت چشم نوازتر است و اصلا منطقی نیست که خودتان را از چنین نعمتی محروم کنید. حالا تولیدکننده ها هم خودشان را با الهه مهربان تکنولوژی وفق داده اند و محصولاتی عرضه می کنند که به گیرنده مجهز است. با اینکه گیرنده های دیجیتال قیمت خیلی زیادی ندارند اما خرید یک تلویزیون جدید بدون DVB کار عاقلانه ای نیست. خودتان را به انجام کارهای شسته و رفته عادت دهید و مطمئن شوید که تلویزیون صفحه باریک جدیدتان به گیرنده دیجیتال مجهز است.




تلویزیون های هوشمند



بازنده



ما همچنان به سه بعدی ها بدگمانیم و تلویزیون های هوشمند هم نتوانسته اند نظرمان را تغییر دهند. در حالی که تمرکز آنها بیشتر روی شبکه های اجتماعی مثل یوتیوب یا فیس بوک است و سرعت اینترنت موجود هم برای باز کردن Gmail به صورت استاندارد جوابگو نیست، خرید Smart TV هیچ توجیه عقلانی ندارد. برای داشتن یک سینمای شخصی نیازی به خرید تلویزیون های گران قیمت نیست.